Jadłospis

    • 10. – 16. listopad

      • Po10. 11.
      • DZIEŃ DYREKTORSKI
      • Wt11. 11.
      • DZIEŃ NIEPODLEGŁOŚCI
      • Śr12. 11.
      • zupa ogórkowa, zielenina, pieczywo, ryż z jabłkiem, ze śmietaną z serkiem homogenizowanym, mięta z miodem, mandarynka
        2, 5, 10, 13
      • Cz13. 11.
      • zupa szczawiowa, zielenina, pieczywo, wieprzowina w sosie, kluski śląskie, sałatka z rzodkwi lodowej ze szczypiorkiem i marchewką, kompot z miodem
        2, 5, 10, 13
      • Pt14. 11.
      • zupa fasolowa, zielenina, pieczywo filet z ryby, surówka z kapusty kiszonej, ziemniaki, herbata z cytryną
        2, 5, 9, 10, 13
      • So15. 11.
      • Nieczynna
      • Ni16. 11.
      • Nieczynna
    • Alergeny

      1. Dwutlenek siarki
      2. Jaja
      3. Łubin
      4. Mięczaki
      5. Mleko i jego przetwory
      6. Musztarda
      7. Orzechy
      8.Orzechy ziemne i arachidowe
      9. Ryby
      10. Seler
      11. Skorupiaki
      12. Soja
      13.Zboża zawierające gluten
      14. Ziarna sezamu