Jadłospis

    • 8. – 14. grudzień

      • Po08. 12.
      • zupa brokułowa, zielenina, pieczywo, spaghetti z sosem mięsnym, z serem żółtym, kompot z miodem, jabłko
        2, 5, 10, 13
      • Wt09. 12.
      • zupa barszcz czerwony, zielenina, pieczywo, krokiety z mięsem, z ketchupem, kisiel, banan
        2, 5, 10, 13
      • Śr10. 12.
      • zupa fasolowa, zielenina, pieczywo, potrawka z kurczaka, ryż, sałatka z tartej marchewki z jabłkiem, woda niegazowana
        2, 5, 10, 13
      • Cz11. 12.
      • Zupa zacierkowa, zielenina, pieczywo, kotlet schabowy, sałata ze śmietaną, ziemniaki, sok owocowy
        2, 5, 10, 13
      • Pt12. 12.
      • zupa ogórkowa, zielenina, pieczywo, łosoś pieczony, surówka z kapusty kiszonej, ziemniaki, herbata z miodem
        2, 5, 9, 10, 13
      • So13. 12.
      • Nieczynna
      • Ni14. 12.
      • Nieczynna
    • Alergeny

      1. Dwutlenek siarki
      2. Jaja
      3. Łubin
      4. Mięczaki
      5. Mleko i jego przetwory
      6. Musztarda
      7. Orzechy
      8.Orzechy ziemne i arachidowe
      9. Ryby
      10. Seler
      11. Skorupiaki
      12. Soja
      13.Zboża zawierające gluten
      14. Ziarna sezamu