Jadłospis
- Po10. 11.
- DZIEŃ DYREKTORSKI
- Wt11. 11.
- DZIEŃ NIEPODLEGŁOŚCI
- Śr12. 11.
- zupa ogórkowa, zielenina, pieczywo, ryż z jabłkiem, ze śmietaną z serkiem homogenizowanym, mięta z miodem, mandarynka2, 5, 10, 13
- Cz13. 11.
- zupa szczawiowa, zielenina, pieczywo, wieprzowina w sosie, kluski śląskie, sałatka z rzodkwi lodowej ze szczypiorkiem i marchewką, kompot z miodem2, 5, 10, 13
- Pt14. 11.
- zupa fasolowa, zielenina, pieczywo filet z ryby, surówka z kapusty kiszonej, ziemniaki, herbata z cytryną2, 5, 9, 10, 13
- So15. 11.
- Nieczynna
- Ni16. 11.
- Nieczynna
Alergeny
1. Dwutlenek siarki
2. Jaja
3. Łubin
4. Mięczaki
5. Mleko i jego przetwory
6. Musztarda
7. Orzechy
8.Orzechy ziemne i arachidowe
9. Ryby
10. Seler
11. Skorupiaki
12. Soja
13.Zboża zawierające gluten
14. Ziarna sezamu
