• 21. – 27. kwiecień

      • Po21. 04.
      • Poniedziałek Wielkanocny - dzień wolny od zajęć dydaktycznych
      • Wt22. 04.
      • Przerwa świąteczna - dzień wolny od zajęć dydaktycznych
      • Śr23. 04.
      • Zupa kapuśniak, zielenina, pieczywo, pierogi z mięsem, ketchup, mus owocowy, woda niegazowana
        2, 5, 10, 13
      • Cz24. 04.
      • Zupa pomidorowa z makaronem, zielenina, kotlet z piersi kurczaka, mizeria, ziemniaki, galaretka
        2, 5, 10, 13
      • Pt25. 04.
      • Zupa barszcz ukraiński, zielenina, pieczywo, naleśniki z serem, ze śmietaną, banan, kompot z miodem
        2, 5, 10, 13
      • So26. 04.
      • Nieczynna
      • Ni27. 04.
      • Nieczynna
    • Alergeny

      1. Dwutlenek siarki
      2. Jaja
      3. Łubin
      4. Mięczaki
      5. Mleko i jego przetwory
      6. Musztarda
      7. Orzechy
      8.Orzechy ziemne i arachidowe
      9. Ryby
      10. Seler
      11. Skorupiaki
      12. Soja
      13.Zboża zawierające gluten
      14. Ziarna sezamu